воскресенье

Мотиваційна промова американського генерала

Зміни світ на краще. Мотиваційна промова американського генерала. Титри - українською ✌️
Розвиток українського бізнес - суспільства.

Якщо Ви хочете змінити світ, спочатку заправте ліжко. Коли ви заправляєте зранку ліжко, ви виконуєте перше завдання за день. Ви будете пишатися собою трошки більше, це дасть вам натхнення на друге, третє, четверте завдання. В результаті, виконання одно завдання, потяне й виконання інших завдань. Заправивши ліжко  з ранку, ви підтверджуєте факт, що й дрібні справи мають значення. Якщо ви не можете впоратись з маленькою задачею,  то й не зможете справитись з великою. А якщо в вас був невдалий день, ви прийдете до дому де вас чекає заправлене ліжко. ВИ його заправили і це додасть вам наснаги. Завтра буде краще!

Щоб стати бійцем "морських котиків", треба пройти тренування по дальному запливу. Перше тренування - нічний заплив, спочатку інструктор з задоволенням розказує про всі види акул, які водяться в тих водах. Інструктор запевняє, що акули не з'їли ще ні одного курсанта. Також вони вчать, якщо акула плаває біля вас, залишайтесь на місці, нікуди не пливіть, не показуйте свій страх. А якщо, голодна акула вирішила вночі перекусити і почне кружляти навколо вас - зі всієї сили вдарьте їй в ніс. Акула розвернеться і упливе.

В світі багато акул і якщо ви хочете завершити свій заплив, вам прийдеться мати з ними справу. Якщо ви хочете змінити світ - не бійтесь акул.

Після тижня виснажливих тренувань, група морськіх котиків, в якій було 150 осіб, зменшилась до 42 людей. Було 6 лодок по 7 осіб в кожній. Я був в команді з високими хлопцями, але краща команда, яка в нас була, складалась з вояків низького росту. Ми їх називали "команда манчкін", ніхто з не був вище 1.67м. "Команда манчкін" складалась з одного індейця, одного афроамериканця і одного американця, одного грека, італійця і двух бравих хлопців з середнього Сходу. Вони обігнали всі команди у всіх змаганнях.

Високі чоловіки з інших команд, завжди жартували над маленькими ластами, які команда манчкінів надягала на свої маленькі ноги, перед кожним запливом. Але якимсь чином, хлопці з різних куточків світу завжди сміялись останні. Вони плавали швидше за всіх і тренування морських котиків зробили нас всіх рівними. Мало тільки значення твоє бажання досягти успіху. Не колір шкіри, не національність, ані освіта чи соціальний статус, немає значення, якщо ти хочеш змінити світ. Оцінюйте людей за розміром серця, а не по їх зросту.

Дев'ятий тиждень тренувань називають пекельний тиждень. Це 6 діб без сну, постійний моральний та фізичний тиск і один особливий день у Рівнині бруду.

Рівнина бруду це місце між Сан-Дієго та Тіхуаною, де стікає вода, яка утворює Тихуанську трясину. Дуже болотиста місцева, де болото поглинає тебе. В середу, адського тижня, ти гребеш по болоту 15 годин, намагаючись зберегти життя, не зважаючи на холод, вітер і тиск інструкторів. Коли сонце зайшло в ту середу, мій тренувальний клас, порушив правила і нам наказали залізти в болото, яке накривало з головою. Інструктор сказав, що це припиниться, якщо п'ятеро осіб - здадуться. Тільки п'ять вояків. І ми можемо покинути холодне  болото. Подивившись навколо, я побачив, що деякі вояки мають бажання здатись, до сходу сонця ще було 8 годин. Ще вісім годин, від яких промерзають кістки. Стук зубів та стони курсантів перебивали будь які інші звуки і це було неможливо. Проте ехом відлунав голос, голос співу, який абсолютно не попадав в тон пісні, але спів лунав с величезним ентузіазмом. Один голос перейшов в два, а два в три і скоро вся група співала. Інструктор пригрозив, що збільшить нам час перебування, якщо спів не замовкне, але ми продовжували. Почало здаватись, що багнюка стала тепліше, вітер заспокоївся і схід сонця став ближче. За весь час моїх мандрів, я зрозумів, яку силу має надія. Сила однієї людини. Джордж Вашингтон, Кінг, Мандела і навіть молода дівчина з Пакистану - Малала - одна людина може змінити світ, дати людям надію.

Якщо ви хочете #змінити світ, почніть свій день з виконання завдання. Знайдіть того, хто допоможе вам у житті, поважайте кожного. Знайте, що життя несправедливе і ви часто будет терпіти невдачі. Якщо ви будете ризикувати, діяти в тяжкі часи, протидіяти хуліганам, надихати пригнічених, ніколи не здаватись і притримуватись цих правил - наступне покоління і покоління за ним, будуть жити в світі,  краще чим ми. І те що зародилося саме тут насправді, змінить світ на краще.

Розвиток українського бізнес - суспільства.

https://conasaltlviv.blogspot.com

Комментариев нет:

Отправить комментарий